Storitve

Pedikura

Najbrž se vsi premalo zavedamo, kakšno vlogo v vsakodnevnem življenju opravljajo naše noge oziroma predvsem stopala. Ravno zato je zelo pomembno sprotno in pravilno striženje nohtov, odstranjevanje bolečih kurjih očes in otiščancev, pa tudi trde kože. V Salonu razvajanja vse težave saniramo s steriliziranim orodjem, rezili za enkratno uporabo, za konec pa stopalom privoščimo še kratko masažo s primerno kremo.

Nega obraza

Koža na obrazu je vsakodnevno izpostavljena zunanjim vplivom, kot so umazano ozračje, vročina ali mraz, zato jo je treba posebno negovati. V porah na obrazu se dnevno kopiči umazanija, ki se nabira znotraj kože ob procesu samodejnega čiščenja kože in umazanija, ki jo »prejmemo« ali preko ličil ali preko zraka. Zato je potrebno pore redno čistiti, saj se lahko zamašene pore vnamejo. V Salonu razvajanja so v ponudbi kar tri nege obraza - klasična, SPA in nega problematične kože. Vse vrste neg izvajamo s priznano slovensko kozmetiko - Afrodita. Ob negi obraza vam uredimo tudi obrvi, hkrati pa vam z minimalnim doplačilom nudimo tudi barvanje tako obrvi kot trepalnic.

Depilacija

Pri depilacija gre za postopek začasnega odstranjevanja odvečnih dlak z določenega dela telesa ali obraza. Za depilacijo se posamezniki odločamo bodisi zaradi estetskega videza bodisi zaradi lažjega vzdrževanja higiene. V Salonu razvajanja izvajamo depilacijo z vročim voskom in trakovi (roke, noge, hrbet, trebuh, prsa) ali z vročim voskom, ki ga nanašamo z leseno palčko (pazduhe, obraz, brazilska/intimna depilacija). Po končani depilaciji na tretiran del nanesemo gel po depilaciji ali gel aloe vere.

Masaža

Masaža je eden izmed oblik sproščanja mišic telesa in duha. Vsi jo namreč uporabljamo v vsakdanjem življenju – ob pritiskih senc ob bolečinah v glavi, glajenje gubic na čelu ob nanosu kreme,... V Salonu razvajanja strankam nudimo klasično masažo telesa in obraza, s katero pospešujemo delovanje krvnega in limfnega obtoka, kar pripomore k boljšemu počutju stranke. Za masažo uporabljamo olja znamke Aroma Herbal.

Uvihanje naravnih trepalnic

Naravno uvihanje lastnih trepalnic je postopek, ki temelji na negi z vitamini, keratinom in proteini. Pri tretmaju jih naravno uvihamo, hkrati pa tudi obogatimo in negujemo. Rezultat so temnejše, daljše trepalnice, ki so privihane navzgor. Tretma traja le dobro uro, rezultat pa je viden 6 – 8 tednov.