Storitve

Pedikura

Najbrž se vsi premalo zavedamo, kakšno vlogo v vsakodnevnem življenju opravljajo naše noge oziroma predvsem stopala. Ravno zato je zelo pomembno sprotno in pravilno striženje nohtov, odstranjevanje bolečih kurjih očes in otiščancev, pa tudi trde kože. V Salonu razvajanja vse težave saniram s steriliziranim orodjem, rezili za enkratno uporabo, za konec pa stopalom privoščim še kratko masažo s primerno kremo.

Nega obraza

Koža na obrazu je vsakodnevno izpostavljena zunanjim vplivom, kot so umazano ozračje, vročina ali mraz, zato jo je treba posebno negovati. V porah na obrazu se dnevno kopiči umazanija, ki se nabira znotraj kože ob procesu samodejnega čiščenja kože in umazanija, ki jo »prejmemo« ali preko ličil ali preko zraka. Zato je potrebno pore redno čistiti, saj se lahko zamašene pore vnamejo. V Salonu razvajanja so v ponudbi kar tri nege obraza - klasična, SPA in nega problematične kože. Vse vrste neg izvajam s priznano slovensko kozmetiko - Afrodita. Ob negi obraza vam uredim tudi obrvi, hkrati pa vam z minimalnim doplačilom nudim tudi barvanje tako obrvi kot trepalnic, po potrebi tudi depilacijo brčic.

Depilacija

Pri depilacija gre za postopek začasnega odstranjevanja odvečnih dlak z določenega dela telesa ali obraza. Za depilacijo se posamezniki odločamo bodisi zaradi estetskega videza bodisi zaradi lažjega vzdrževanja higiene. V Salonu razvajanja izvajam depilacijo z vročim voskom in trakovi (roke, noge, hrbet, trebuh, prsa) ali s toplim voskom, ki ga nanašam z leseno palčko za enkratno uporabo (pazduhe, obraz, brazilska/intimna depilacija). Po končani depilaciji na tretiran del nanesem olje za umiritev kože.

Masaža

Masaža je eden izmed oblik sproščanja mišic telesa in duha. Vsi jo namreč uporabljamo v vsakdanjem življenju – ob pritiskih senc ob bolečinah v glavi, glajenje gubic na čelu ob nanosu kreme,... V Salonu razvajanja strankam nudim klasično masažo telesa in obraza, s katero pospešujemo delovanje krvnega in limfnega obtoka, kar pripomore k boljšemu počutju stranke.

Diamantna mikrodermoabrazija (piling)

Diamantni piling je najnovejši postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi.

Diamantni piling je primeren, koristen in varen za vse tipe in stanja kože.

Posebej ga priporočamo pri negi:

  • starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege)
  • utrujene in izsušene kože
  • od sonca poškodovane kože
  • mastne kože z razširjenimi porami
  • kože, nagnjene k aknam
  • trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma)
  • različnih vrstah brazgotin

Čiščenje ušes s tulci

Stranka sproščeno leži na mizi. Povoščen tulec, ki je izdelan iz platna in namočen v parafin, vstavimo v uho, ga prižgemo in topel zrak z venturinijevim učinkom (vakum) bo izvlekel ušesno maslo, tujke, vodo in cerumen. Toplota, ki se ustvarja z izgorevanjem deluje do srednjega ušesa in mehča ušesno maslo. Po opravljenem postopku se zunanjost ušesa obriše z vatirano palčko.